From Fingerville with love: Valentinovo u Tvornici kulture

From Fingerville with love: Valentinovo u Tvornici kulture 1

Nakon sjajna tri spektakla “Xmas in Fingerville” u zagrebačkoj Tvornici kulture koji su tijekom prosinca oduševili publiku metropole, nastavljamo dalje u Fingervilleu, puni ljubavi.

Dok u Francuskoj Valentinovo traje čak tri dana, na Filipinima se taj dan organiziraju masovna vjenčanja, a u Japanu žene daruju čokolade svojim muškim polovicama, u Zagrebu vas vodimo u bajkoviti Fingerville, posut šljokicama, umotan u očaravajući glazbeni svijet maestra Francese, plesne magije Soul Sistersa, Harry Fingerville Orchestra i Soul Fingersa, sa predahom uz pomno odabranu večeru.

From Fingerville with love: Valentinovo u Tvornici kulture” prvoklasna je gala večer organizirana povodom Dana zaljubljenih, 14.2., na kojoj ćete uživati u kompletnom glazbeno-scenskom događaju uz vrhunske glazbenikepomno odabran glazbeni program i večeru u četiri slijeda.

Bez obzira jeste li već pogođeni Kupidovom strelicom ili ćete to tek postati, počešljajte se, ulaštite svoje cipele za ples i povedite sa sobom osobu s kojom biste rado i na pustom otoku izradili brod s kojim bi se u svakom trenutku lako moglo doploviti do egzotičnog mjesta gdje su ljudi nasmijani, puni ljubavi i željni zabave!
Dobro došli u Fingerville!!

Rezervirajte svoje mjesto u Fingervilleu uz meni po izboru na Entrio.hr: https://www.entrio.hr/event/from-fingerville-with-love-10603

Ograničen je broj sjedećih mjesta u dvorani.
Fingerville u Tvornici kulture garantira epidemiološki ispravna 4 kvadratna metra zabave po osobi!

From Fingerville with love!
Only love!

DRUŠTVENE MREŽE
Detalji eventa
ARHIVA KONCERATA
hrHrvatski