Natali Dizdar u Tvornici Kulture

Natali Dizdar u Tvornici Kulture 1

Nakon što je proljetos rasprodala dva koncerta u Laubi, Natali Dizdar spremna je za još jedan spektakl pred zagrebačkom publikom – 11.03.2022. omiljena pjevačica stiže u Tvornicu kulture.
Bit će to savršena prilika da Natali pred publikom izvede hitove koji posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove, poput pjesme “Kad mislim na to” ili odličnih singlova koje izdala u sklopu projekta BETI – “Slobodna” ili aktualnog “Bez ljubavi”.

Natali trenutačno završava rad na dva EP-a, onaj koji će izdati u sklopu projekta BETI, te drugi, u vlastiom solo aranžmanu, ali osim snimanjima posebno se veseli upravo izlasku pred publiku i izvođenju pjesama uživo. Nakon bogate turneje po Hrvatskoj i regiji, pravo je vrijeme da se Natali opet vrati pred zagrebačku publiku.
“Veselim se ponovnom nastupu u Tvornici, a u 2022. ulazim sa nekom novom energijom i optimizmom. Nadam se da nam slijede neki bolji dani, a takav dobar osjećaj želim i svima koji će biti s nama na velikom koncertu uoči Valentinova” – rekla nam je Natali.

U pretprodaju je puštana ograničena količina ulaznica po cijeni od 100 kuna, a nakon što se one rasprodaju ulaznice za kocert stajati će 120 kuna. Na dan koncerta, ako preostane ulaznica – njihova cijena biti će 140 kuna.
Ulaz na koncert biti će moguć samo ako se uz ulaznicu predoči covid potvrda, liječnička potvrda o prebolijenju ili potvrda o negativnom testiranju na covid, ne starija od 48 sati.

DRUŠTVENE MREŽE
Detalji eventa
ARHIVA KONCERATA
hrHrvatski