THE BOOMTOWN RATS

THE BOOMTOWN RATS 1

Zagrebački koncert grupe TheBoomtownRats u dogovoru s njihovim managementom prebačen je na subotu, 17. listopada, dok lokacija ostaje ista – Tvornica kulture. S obzirom na akutalnu situaciju pomicanje je bilo očekivano, a čekala se samo povratna informacija benda koji izuzetno želi svirati u Zagrebu.

Naravno, sve kupljene ulaznice vrijede za novi datum. Također, ukoliko netko želi povrat novca zbog neodgovaranja novog termina može ga ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene u vremenu od 14. ožujka do 14. travnja.

 

Veliko gostovanje Boba Geldofa i njegovih TheBoomtownRatsa, u dogovoru s menadžmentom benda, prebacuje se u našu najveću koncertnu dvoranu – Tvornicu kulture u Šubićevoj. Datum novog susreta kultnog britanskog benda s ovdašnjom publikom ostaje isti, subota 14. ožujka, što je ujedno i svjetska live premijera njihovog novog studijskog albuma „CitizensOfBoomtown“.

 

TheBoomtownRats – „TrashGlamBaby“

Nakon 36 godina grupa TheBoomtownRats objavljuje album koji će službeno biti pušten na dan prije zagrebačkog koncerta. „CitizensOfBoomtown“ sadrži deset novih pjesama koje predstavlja izvrstan retro singl „TrashGlamBaby“. Publika u Zagrebu imat će tako priliku prva u svijetu čuti nove skladbe samo dan nakon svjetskog datuma izlaska, na prvom samostalnom BoomtownRats koncertu u 2020. godini. Prije Hrvatske bend će se nastupiti na Great British Alternative festivalu s izvođačima kao što su Sham69, TheUndertones i GlenMatlock, dok svi solo nastupi dolaze nakon Tvornice kulture. Paralelno s albumom u prodaji će se naći Geldofova knjiga „TalesOfBoomtownGlory“ prepuna priča iz povijesti benda.

TheBoomtownRats – „Rat Trap“


Ulaznice za koncert u Tvornici kulture u prodaji su po cijeni od 200 kn, dok će na dan održavanja za ulaz trebati izdvojiti 220 kn. Sve ulaznice kupljene za koncert u Hali vrijede i za Tvornicu kulture. Ukoliko netko želi vratiti ulaznicu zbog promjene mjesta koncerta može to napraviti na prodajnom mjestu gdje je kupljena. Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), Aquarius CD shop (Varšavska 13), Dancing Bear (Gundulićeva 7), Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), prodajna mjesta Entria, kao i www.entrio.hr.

DRUŠTVENE MREŽE
Detalji eventa
ARHIVA KONCERATA
hrHrvatski