TVORNICAKULTURE
Glazbeno-scenska događanja

Tvornica Kulture je polivalentni pogon za proizvodnju raznih programskih sadržaja, koji se sastoji od dva zasebna prostora koji u teoriji mogu „proizvoditi“ i funkcionirati zasebno ili prema potrebi biti spojeni u jednu cjelinu.

Tvornica Kulture novim preuređenjem postaje tehnički i produkcijski najopremljeniji klub u Hrvatskoj, a po mišljenju struke i najbolji prostor za kvalitetu zvuka zbog svoje izolacije i trapezastog oblika dvorane.

Nova oprema Tvornice (razglas i rasvjeta) birana je po principu zadovoljavanja potreba većine „ridera“ velikih stranih izvođača za ovakav tip prostora, kao i najzahtjevnijih evenata. Osvježavanje interijera u maniri industrijskog stila stavlja Tvornicu među najpoželjnije prostore za organizaciju evenata u regiji u skladu sa vodećim svjetskim trendovima produkcije u interijerima srodnog dizajna.

Mreža željezne konstrukcije sa originalnim kranovima bivšeg TV studija jedno je od najposebnijih krovišta event prostora. S nje se savršeno pozicioniraju rasvjetna tijela, spuštaju dekorativni i scenografski elementi. Light majstori koriste ju kao svoje kreativno polje stvarajući jedinstvenu atmosferu interijera.

VELIKI POGON

VELIKI POGON

Legendarnu Tvornicu posjeti godišnje oko 90.000 posjetitelja na raznim događajima.

MALI POGON

MALI POGON

Prostor Malog pogona tijekom dana mjesto je za okupljanja i druženja uz ispijanje omiljenih pića.

TLOCRT TVORNICE KULTURE
TVORNICA KULTURE 1
TVORNICA KULTURE 2
TVORNICA KULTURE 3
TVORNICA KULTURE 4
TVORNICA KULTURE 5
TVORNICA KULTURE 6
TVORNICA KULTURE 7
TVORNICA KULTURE 8
TVORNICA KULTURE 9
TVORNICA KULTURE 10
TVORNICA KULTURE 11
TVORNICA KULTURE 12
TVORNICA KULTURE 13
TVORNICA KULTURE 14
TVORNICA KULTURE 15
TVORNICA KULTURE 16
NADOLAZEĆI KONCERTI
EVENTI TVORNICE KULTURE
eventi
hrHrvatski